UkkoSet Oy

UkkoSet Oy perustettiin vuonna 2012 yhdistämällä neljän rakennusalan yrittäjän osaaminen ja voima.

Olemme rakentaneet tyytyväisille asukkaille lukemattomia koteja perustuksista pintoihin asti.

 

UkkoSet Oy on luotettava ja kokenut kotien rakentaja. Tavoitteenamme on rakentaa koteja elämää ja viihtyisyyttä ajatellen. 

 

Sinun haaveesi ovat tärkeitä meille.

Kestävällä suunnittelulla aikaansaamme kustannusten noususta huolimatta saavutettavissa olevia koteja, joista sinä haaveilet.  Muuttovalmis talo on helppo ja huoleton ratkaisu sinulle, joka tiedät mitä haluat. Kaikki on toteutettu jo valmiiksi, sinun ei tarvitse lähteä seuraamaan pitkää prosessia alusta loppuun. Kaikki talomallimme ovat ammattilaisten suunnittelemia – koteja, joissa on kaikki tarpeellinen mietittynä jo valmiiksi. Suunnittelussa kaikki lähtee viihtyisyydestä ja toimivuudesta.

 

Panostamme suunnitteluun, rakentamiseen ja laadukkaisiin materiaaleihin kodin sijaintia unohtamatta. Meille aikataulussa pysyminen, huolellinen rakentaminen ja viimeistely on kunniakysymys.

Arkkitehtuurissa keskitymme tyylikkyydeen lisäksi toimivuuteen ja arjen sujuvuuteen.

 

Helposti omaan kotiin – Huoletonta ostaa ja omistaa

UkkoSet Oy perustettiin vuonna 2012 yhdistämällä neljän rakennusalan yrittäjän osaaminen ja voima. Yrityksessä on 80-luvulta alkaen kokemusta lukemattomien kotien rakentamisesta perustuksista viimeisiin pintoihin asti.
Tarjoamme asiakkaillemme perinteisesti paikan päällä rakennettavien kotien rakennustyön. Toteutamme sen nykyaikaisin materiaalein ja tekniikoin, tähdäten aina parhaaseen mahdolliseen laatuun. Oman työmme lisäksi tarjoamme asiakkaittemme käyttöön laajan yhteistyöverkostomme. Tarvittaessa saat kauttamme koko projektin yhdellä sopimuksella tai vastaavasti haemme kumppaneiltamme tarjoukset puolestasi.

Tapamme rakentaa

UkkoSet toteuttaa kotisi timpurintaidolla ja kokemuksella. Periaatteemme on tehdä sellaista jälkeä, että asiakas on taatusti tyytyväinen niin rakentamisvaiheen aikana kuin kodissaan asuessaan. Se merkitsee vastuun ottamista siitä, että rakentamisen haasteet ratkaistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Se merkitsee tarkkaa suunnittelua, huolellisuutta, oikeita materiaaleja, työvälineitä ja rakentajien saumatonta yhteispeliä. Yhteistyö asiakkaan kanssa on mielestämme erittäin tärkeää. Kuuntelemme toiveet ja kysymykset, toivoessasi säädämme suunnitelmaa ja neuvomme.

UkkoSet-koti on paikalla, pitkästä tavarasta rakennettu toiveitasi vastaava koti. Sellainen säilyttää arvonsa. Voit tilata kaikki työvaiheet tai Varttia Vaille Valmis –toimituksen, jossa itse toteutat osan työvaiheista. UkkoSet –rakentaminen alkaa palaverista yhdessä timpurin kanssa. Siinä vaiheessa tehdään tarkka suunnitelma etenemisestä. Tarjoukseen sisältyy aikataulutus ja tarkka hinnoittelu kaikista työvaiheista, eikä sovitusta lipsuta. Sitten UkkoSet toteuttaa kotisi vaihe vaiheelta.

Urakointi

Teemme kohteita myös pienurakkasopimuksella! Kysy lisää info@ukkoset.fi tai 050 5242 366.

Ostamme tontteja

Ostamme tontteja etelä-suomesta omakotitaloja, rivitaloja ja paritaloja varten. Jos sinulla tai tuttavallasi on sellainen, niin ota yhteyttä info@ukkoset.fi tai 050 5242 366. Me hoidamme lupa-asiat ja maksamme tontistasi reilun sekä kilpailukykyisen hinnan.