UkkoSet Oy

UkkoSet Oy perustettiin vuonna 2012 yhdistämällä neljän rakennusalan yrittäjän osaaminen ja voima. Yrityksessä on 80-luvulta alkaen kokemusta lukemattomien kotien rakentamisesta perustuksista viimeisiin pintoihin asti.

Tarjoamme asiakkaillemme perinteisesti paikan päällä rakennettavien kotien rakennustyön. Toteutamme sen nykyaikaisin materiaalein ja tekniikoin, tähdäten aina parhaaseen mahdolliseen laatuun. Oman työmme lisäksi tarjoamme asiakkaittemme käyttöön laajan yhteistyöverkostomme. Tarvittaessa saat kauttamme koko projektin yhdellä sopimuksella tai vastaavasti haemme kumppaneiltamme tarjoukset puolestasi.

UkkoSet Oy rakentaa unelmasi kodiksi.

”Mukavaa tehdä ihmisille koteja omassa firmassa. Tehokkaasti tehdään, mutta minulla on myös se periaate, että hosumalla ei tule hyvä. Välillä mietitään pitkäänkin parhaita ratkaisuja. Isän opeilla ollaan lähdetty liikkeelle ja sitä oppia saan jakaa itsekin eteenpäin nyt.”

Jere Törmänen

Toimitusjohtaja - Timpuri

050 524 2366

jere@ukkoset.fi

 

"Aloitin rakennustyöt vuonna 2003. Olen erikoistunut tasoitus- ja maalaustöihin. Aluksi toimin omassa yrityksessä, mutta panin sen pöytälaatikkoon kun lähdin mukaan Ukkosetiin. Se oli hyvä valinta, sillä on hienoa olla mukana ryhmässä, joka pyrkii aina parhaaseen mahdolliseen laatuun."

Tuukka Jylhä

Timpuri, Työmaajohto

040 715 4723

tuukka@ukkoset.fi

Voin sanoa rakentaneeni 16 –vuotiaana ensimmäisen taloni - faijan opastuksella. Siitäkään talosta ei ole valituksia tullut. Sehän on tärkeintä, mitä asiakkaat sanovat. Ollaan saatu sellaista palautetta, että laatu on hyvä. Kaikkein parasta on runkotyöt kun näkee, miten jollekin alkaa taas koti muodostua.”

Joona Törmänen

Työmaajohto - Timpuri

050 564 7556

joona@ukkoset.fi

Vapaa-ajalla keskinäiset kemiat hiotuvat yhteen mikä näkyy ja kuuluu työmaalla ja lopputuloksessa

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ